S.C Hydroponic s.r.l, este producator de Sisteme Hidroponice Pentru Furaje, care pot fi folosite in Agricultura Hidroponica pentru obtinerea culturilor de Furaje Hidroponice, atat in Sere Hidroponice cat si in Containere Hidroponice, dotate cu Sisteme Hidroponice Pentru Furaje pentru producerea de furaje animale, adica masa verde furajera, tot timpu anului.

Orice Sistem Hidroponic Pentru Furaje poate fi folosit atat în interior cat si in exterior, poate fi produs personalizat in functie de nevoile tale, si poate sa-ti asigure cantitatea de Furaje Hidroponice necesara in gospodaria ta, dar si inceperea unei Afaceri Profitabile.

Daca vrei sa scapati de problema furajelor pentru animalele, din ferma sau gospodaria ta, de pretul mare al acestora  sau sa dezvolti o afacere cu producerea de Furaje Hidroponice pentru animale, in Sisteme Hidroponice, aceasta este solutia moderna, ideala si de viitor.

Furaje-Hidroponice

La 20 kg de material germinant introdus intr-un Sistem Hidroponic Pentru Furaje, poti obtine pana la 150 kg de Furaje Hidroponice, in conditii de umiditate si ventilare a aerului controlata.

Cu 20 kg de masa furajera produsa de un Sistem Hidroponic Pentru Furaje puteti hranii zilnic:

 • 2 vaci, se recolteaza in a 8-a zi,
 • 3 cai, se recolteaza in a 8-a zi,
 • 5 porci, se recolteaza in a 6-a zi,
 • 15 oi, se recolteaza in a 8-a zi,
 • 15 capre, se recolteaza in a 8-a zi,
 • 50 iepuri, se recolteaza in a 5-a zi,
 • 400 gaini, se recolteaza in a 5-a zi.

Sisteme Hidroponice Pentru Furaje reprezinta o metoda inovatoare de Agricultura Hidroponica care permite cultivarea plantelor in solutii nutritive, fara sol. Acest sistem are numeroase avantaje financiare si de calitate, in special in productia de Furaje Hidroponice pentru animale.

Avantaje Sisteme Hidroponice Pentru Furaje:

 1. Productivitate ridicata:
 • Cicluri de productie rapide: In Sisteme Hidroponice Pentru Furaje se pot obtine recolte permanente pe an datorită ciclurilor de crestere mai foarte scurte. Furajele Hidroponice, pot fi cultivate si recoltate in doar 7-10 zile.
 • Randament crescut pe unitatea de suprafata: In Sisteme Hidroponice Pentru Furaje se optimizeaza utilizarea spatiului, permitand cultivarea pe verticala si maximizand randamentul/metru patrat.

2. Reducerea costurilor de apa ai ingrasaminte:

 • Eficienta in utilizarea apei: In Sisteme Hidroponice se foloseste cu pana la 95% mai putina apa comparativ cu Agricultura Traditionala, datorita recircularii solutiei nutritive.
 • Controlul precis al nutrientilor: Se minimizează risipa de ingrăsaminte si costurile asociate cu acestea, deoarece nutrientii sunt livrati direct la radacinile plantelor.

3. Costuri reduse cu forta de munca:

 • Automatizare: Sisteme Hidroponice Pentru Furaje pot fi foarte usor automatizate, ceea ce reduce necesitatea fortei de muncă manuale si implicit, costurile salariale.

4 . Scaderea dependentei de conditiile meteorologice:

 • Productie continua si permanenta: Furajele Hidroponice pot fi produse pe tot parcursul anului, indiferent de conditiile meteorologice, asigurand o aprovizionare constanta si stabila cu masa verde furajera pentru animalele din gospodaria sau ferma ta.

Avantaje de Calitate ale Furajelor Hidroponice:

 1. Valoare nutritiva superioara:
  • Continut bogat de nutrienti: Furajele Hidroponice sunt bogate în vitamine, minerale si enzime esentiale pentru sanatatea animalelor.
  • Digestibilitate crescuta: Furajele Hidroponice au un continut ridicat de apa, ceea ce le face mai usor de digerat pentru animale.
 2. Puritate si siguranta:
  • Reducerea contaminarii: Furajele Hidroponice cultivate in medii controlate reduc riscul de contaminare cu pesticide, erbicide sau alte substante chimice nocive.
  • Calitate constanta: Controlul complet asupra mediului de crestere asigură o calitate uniforma a furajelor, eliminand variabilitatea intalnita in Agricultura Traditionala.
 3. Sanatatea animalelor:
  • Imbunatatirea performantelor: Animalele hranite cu Furaje Hidroponice tind să aiba o sanatate mai buna, o crestere mai rapida si o productie mai mare de lapte, carne sau oua.
  • Imbunătatirea fertilitatii: Furajele de inalta calitate precum Furajele Hidroponice, contribuie la imbunatatirea fertilitatii si a ratei de reproducere a animalelor.
 4. Sustenabilitate:
  • Reducerea amprentei ecologice: Productia furajelor de inalta calitate precum Furajele Hidroponice, are un impact redus asupra mediului, datorită consumului redus de apa si absentei pesticidelor si erbicidelor.
  • Utilizarea eficientă a resurselor: Prin recircularea nutrienților si a apei, Sisteme Hidroponice Pentru Furaje contribuie la un sistem agricol mai sustenabil și mai eficient.

Concluzie

Furajele Hidroponice oferă numeroase avantaje atat din punct de vedere financiar, cat si al calitatii. Prin implementarea acestei tehnologii, fermierii pot obține o producție mai mare, mai eficienta șsi de o calitate superioara, contribuind astfel la imbunatatirea sanatatii si productivitatii animalelor si la un sistem agricol mai sustenabil.

Daca esti interesat de Agricultura Hidroponica, sau de dezvoltarea in viitor a unei Afaceri Profitabile de cultivarea furajelor hidroponice pentru animale, alege produsul de care ai nevoie, iar noi iti oferim Consultanta-Consiliere Agricultura Hidroponica pentru a te ajuta sa iei cea mai buna decizie, dar si proiectare personalizata a intregului proiect.

Consultanta-Consiliere Agricultura Hidroponica


AFACERI PROFITABILE
Investeste Inteligent!
NU arunca banii pe produse ieftine, Investeste Inteligent!
NU cumpara produse care nu-ti sadisfac nevoile si dorintele!
NU cumpara daca nu ai informatii despre: specificatii tehnice, modul de utilizare, randament, productivitate, garantie!Sisteme Hidroponice Etajate produse de Hydroponic s.r.l in Romania.


Date de Contact:
Telefon: 0785810099
Email: Hydroponic s.r.l
Adresa: Bucuresti, Romania

Views: 0

Similar Posts